---Emilia by Michael Asnot---

Albumcover

Baby in Red zorgt niet alleen voor uniek gelegendheidsdrukwerk, maar ook voor de perfecte illustratie voor jouw idee!

Zo kregen we een mailtje van Michael Asnot, een singer/songwriter o.a. gekend als winaar van het Eén-programma 'Koen zoekt een Kris', waarin Koen Wauters op zoek gaat naar een eenmalige vervanger voor zijn broer bij Clouseau. Zo stond Michael als lid van Clouseau op het podium van Radio 2 Zomerhit. In datzelfde jaar werd Michael Asnot geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

Voor zijn laatste single was hij op zoek naar een specifiek soort albumhoes. Hij had een heel specifiek idee voor ogen. Hij wil graag een tekening van een random meisje, in een soort dromerige sfeer. Een soort portrettekening waaruit niet op te maken is of ze gelukkig of niet is.

Met veel trots tonen wij jullie het resultaat!
En wat zijn we vereerd om mee te mogen pronken als albumcover van zo'n prachtig nummer!

Benieuwd?
Beluister het nu op Youtube => https://youtu.be/TTrU-DtFrMM

NOW AVAILABLE ON ITUNES & SPOTIFY
iTunes => http://apple.co/2B4erey
Spotify => https://open.spotify.com/track/2tUtVhinQ6OOarfGcKFqPL

EEN ABSOLUTE AANRADER!

---Michael Asnot---

Klanten vertellen

Als iemand die meestal alle zaken zelf in handen wil nemen, was het niet evident om te vertrouwen op iemand anders. Mandy van Baby In Red wist me met haar initiële schetsen al helemaal in te pakken en gerust te stellen. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat en raad iedereen aan om de gok te wagen en met Mandy in zee te gaan. Topservice en resultaat!